Goedkoopste tuin vazen

Steen in de tuin: inspiratie voor liefhebbers van mineralen

Geplaatst op

Heb je even geen inspiratie voor de tuin? Lees dan gauw deze blog. We geven tips en voorbeelden van hoe je steen kunt gebruiken in de tuin. Steen is namelijk supermultifunctioneel. 

Industrieplaten

Heb jij een grote voortuin of oprit en weet je even niet hoe je de nieuwe oprit moet vullen? Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van standaard tegels, maar je kunt ook kiezen voor kiezelstenen voor een luxere uitstraling. Let wel, het nadeel van kiezelsteentjes is dat ze nog wel eens willen opspringen en daardoor de lak van de auto kunnen beschadigen. Wat we niet veel zien in Nederland is het gebruik van industrieplaten. Industrieplaten kopen lastig? Welnee. Tegenwoordig kun je ze eenvoudig online vinden.

Rotspartij

In de tuincentra bij jou in de buurt zul je waarschijnlijk niet zo snel grote keien vinden. Logisch, want mooie grote keien zijn een kriem om te transporteren. Je moet de juiste machines huren om de keien in de tuin te krijgen. Een vrachtwagen transporteert de kei naar je huis en dan is het aan jou de taak om hem op de goede plek te krijgen. Keien zijn een kei in het uniek maken van je tuin. 

Vijvertje aanleggen

Kies je ervoor om een vijver aan te leggen? Hoe mooi is het om een vijver af te maken met een eigen fonteintje. Met stenen kun je heel eenvoudig zelf een fonteintje maken. De pompinstallatie gooit het water omhoog en met jouw creativiteit leidt je het water naar beneden. Een serieuze trekpleister voor in de tuin voor vogels. Gooi wat karpers in de vijver en geniet een leven lang. 

Afscheidingen van cement

Heb je een grote tuin en vind je het veels te open? Dan zijn afscheidingen van cement erg in trek. We zien dit tegenwoordig veel bij nieuwbouwhuizen. Combineer cementen palen met houten tussenschotten voor een warmere uitstraling. Zoals je in deze blog leest zijn er veel verschillende manieren om je tuin op te fleuren met gesteente. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze teksten voor inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ goedkoopstetuinvazen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden