Goedkoopste tuin vazen

3 manieren waarop je geld kunt besparen bij een slotenmaker

Geplaatst op

Als je jezelf hebt buitengesloten uit je huis of je auto of je wilt je sloten upgraden, dan bel je een slotenmaker in Nieuwegein. Waarschijnlijk denk je al aan de kosten die eraan zullen komen. De kosten voor de klus kunnen relatief lager uitvallen als je je aan de volgende drie tips houdt. 

Bewaar je reserve autosleutel

Als je een moderne auto bezit met de nieuwste technologieën. Kost het verliezen van je autosleutel meer dan in het verleden. Moderne voertuigen hebben namelijk sleutels met high-tech functies, zoals een transponderchip of fob. Auto’s met een startknop vereisen sleutels met een nog ingewikkeldere technologie, omdat ze werken op proximiteit. Het prijskaartje van het laten maken van een nieuwe sleutel is daarom vaak veel hoger. Jij als voertuigbezitter kan kosten besparen door een reservekopie van de sleutel goed te bewaren. In geval van nood kan de slotenmaker de sleutel tegen een veel lagere prijs dupliceren, dan dat je een geheel nieuwe sleutel moet laten maken. 

Koop je eigen materialen

Wanneer je een slot laat vervangen of laat installeren in je woning of een bedrijfspand kunnen naast de arbeidsuren van de slotenmaker, de prijzen voor het materiaal, zoals het slot zelf aardig oplopen. Wat je zou kunnen doen om wat geld te besparen is om een slot bij een fabrikant te kopen. Vaak kun je ze daar goedkoper aanschaffen. Zo bespaar je kosten, maar geniet je nog steeds van de kwaliteit van de professionele en erkende slotenmaker. 

Vervang de pennen in het slot

Een andere manier om kosten te besparen is om de slotenmaker te laten sleutelen aan de pennen in het slot. Dan kun je het huidige slot laten zitten, maar zijn er wel andere sleutels voor nodig. Ideaal als je bijvoorbeeld gaat verhuizen en je wilt er zeker van zijn dat niemand meer toegang heeft met eventuele oude sleutels. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Lees onze teksten voor inspiratie.

Contactgegevens

Via info @ goedkoopstetuinvazen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden